avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal

buna ziua,

Ma numesc grama stan din giurgiu si as dori o informatie de la dumneavoastra referitoare la un dosar penl ce mi sa intocmit in urma unei sustrageri de la probele biologice in vederea stabiliri alcolemiei. am suflat in alcotest si reeesit o alcolemie de 0,48 mg/L alcool pur in aerul expirat. doresc sa va intreb ce inseamna urmatoarele :

In temeiul art.286 alin.1 coroborat cu art.478 alin 1 din Codul de procedura penala.

Ma voi astepta la vreo sentinta grea?

astep raspuns.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: silviu138 , utilizator 23:39, 13 Aprilie 2015
Nu avem de unde stim, ati initiat incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, depinde ce v-ati inteles cu procurorul.
prourorul mia respin cererea de incheerea unui acord de recunoasterea vinovatiei. in urma acestei decizi dosarul va fi trimis la tribunal ?
Sunt doua posibilitati, emite rechizitoriu prin care dispune trimiterea în judecată, dacă din materialul de urmărire penală rezultă că fapta există, că a fost săvârşită de inculpat şi că acesta răspunde penal, ori emite ordonanţă prin care clasează sau renunţă la urmărire, potrivit dispoziţiilor legale.

Va multumesc din tot sufletul ca miati raspuns. Sunteti un Avocat bun. Multumesc acestui sait . va voi tine la curent cu situatia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare: costinbeny costinbeny buna seara...as dori sa primesc si eu un raspuns cu privire la greseala pe care am facut-o,si anume ca am fost nevoit din motive personale sa ma urc la volanul ... (vezi toată discuția)
Aflare stadiu Mirricca Mirricca Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 ... (vezi toată discuția)
Problema juridica hasami hasami Va rog sa_mi raspundeti la urmatoarea problema : am primit o citatie de la o sectie de politie in (prin) care sint chemat ( asa scrie in citatie ) la acest ... (vezi toată discuția)