Buna ziua,
Am inregistrat pe data de 31 martie 2015 declaratia 010 pentru scoatere de la accize si am trecut scoatere cu data de 28.02. Acum nu stiu daca am trecut corect data, sau trebuia sa scriu scoatere cu 01.02.
Pentru luna februarie nu am depus 100 pe 0 pentru accize. Dar nu stiu daca am procedat bine.
Pentru 010 se poate face corectie materiala, avand in vedere ca am depus declaratia in termen, doar ca data de scoatere nu este corecta?
Ce ma sfatuiti sa fac? S-a confruntat cineva cu o astfel de situatie?
Declaratia 100
anny24
Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.