avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Alegere coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Alegere coduri caen

Buna as dori sa imi deschid un sushi care sa faca livrari la domiciliu adica delivery, sa se poata comanda online si apoi sa se faca livrarea, take way sa vina clienti dupa comenzi, catering, iar in viitor sa pot desfasura activitatea in food court.
O alta intrebare - firma va fi srl-d pot sa o deschid firma iar punctul de lucru mai tarziu cand o sa imi gasesc saptiul.
Daca nu desfasor nici o activitate trebuie sa platesc ceva finante, etc...
Se mai pot accesa fonduri nerambursabile

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem un magazin online si se intampla sa avem clienti ... Ymadalona Ymadalona Buna ziua! Avem un magazin online si se intampla sa avem clienti care plaseaza comenzi cu metoda de plata la livrare, insa in momentul in care se incearca ... (vezi toată discuția)
Curierat rapid local drasandu drasandu Buna ziua, ma intereseaza de ce acte am nevoie pentru a incepe activitatea de curierat rapid local, voi oferi servicii cum ar fi livrari flori, food, livrare ... (vezi toată discuția)
Cand este obligatoriu sa emitem bon fiscal? klm0909 klm0909 Buna ziua, 1. detin un magazin online de vanzare produse electronice si as dori sa stiu daca legislatia ma obliga sa emit bon fiscal pentru fiecare vanzare ... (vezi toată discuția)