avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Avem un magazin online si se intampla sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Avem un magazin online si se intampla sa avem clienti ...

Buna ziua! Avem un magazin online si se intampla sa avem clienti care plaseaza comenzi cu metoda de plata la livrare, insa in momentul in care se incearca efectuarea livrarii de catre firma de curierat, clientul refuza comanda. Apoi, plaseaza o noua comanda si o refuza din nou.
In termenii si conditiile magazinului nostru am mentionat faptul ca daca se intampla astfel de situatii, ne rezervam dreptul de a refuza pe viitor procesarea comenzilor care sunt venite din partea clientilor care au refuzat in trecut sa isi primeasca pachetele, insa ne luam angajamentul sa ii anuntam telefonic sau in scris despre refuzarea comenzii si motivul pentru care am refuzat.
Din punct de vedere legal avem voie sa facem acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Ymadalona , utilizator 16:45, 6 Noiembrie 2024
Ce motive se invoca pentru refuzul primirii comenzii ? La livrarea comenzii, clientul poate plati cu cardul, este aparat la de plata cu cardul la curier ?
Va multumesc pentru raspuns! Motivul invocat este ca nu doreste comanda. Mentionez ca pachetul aferent comenzii a fost trimis la timp catre client, respectand termenii de livrare pe care ii precizam pe site. De asemenea, clientul a primit pe email detalii legate de expedierea comenzii: nume frima de curierat si awb colet

POPA GHEORGHE a scris:

Ce motive se invoca pentru refuzul primirii comenzii ? La livrarea comenzii, clientul poate plati cu cardul, este aparat la de plata cu cardul la curier ?

Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
Ymadalona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieri 22.03.2021 am trimis o expediere cadou pers fizica - pers ... alexc08 alexc08 Ieri 22.03.2021 am trimis o expediere cadou pers fizica - pers fizica catre Statele Unite ale Americii prin platforma All Packa cu DHL . In email ul de ... (vezi toată discuția)
Obligatie de livrare comanda online telekom ro raduv raduv Buna ziua, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat catre ce organ, in ce ordine, pe ce canal si cu ce documente insotitoare sa ma adresez pentru ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazin online, neonorata dar incasata dorugeorgel dorugeorgel Buna ziua, Cu o saptamana in urma am plasat o comanda pe magazinul online al unei firme cunoscute din Romania. Am comandat produsul si am platit cu card. ... (vezi toată discuția)