avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am primit indemnizatia de handicap pina in 10 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am primit indemnizatia de handicap pina in 10 aprilie

Nu am primit indemnizatia de handicap pana in 10 aprilie asa cum s-a anuntat, stie cineva daca doar pensiile se achita pina pe 10, pt ca unii au primit si indemnizatia de handicap azi , Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:18, 10 Aprilie 2015
Predarea pensiilor si ajutoarelor se realizeaza in ordine alfabetica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de indemnizatie se puncteaza la casa de pensii? mirela 20 mirela 20 In perioada 2010-2012 sotul meu a primit Indemnizatie obtinuta prin 448/ Art 12 din 2006 (de 150 roni parinte cu handicap copil sanatos). Aceasta perioada se ... (vezi toată discuția)
Ajutor social melinaR melinaR buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din ... (vezi toată discuția)
Plata bugetului complementar si a indemnizatiei de handicap 11elena 11elena ....mama a suferit un AVC si a ramas cu hemiplegie(paralizie0 stg.in ianuarie 2014 am intocmit un dosar pentru handicapul suferit si de abia in luna martie s-a ... (vezi toată discuția)