avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plasarea fortelor de munca s.r.l.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plasarea fortelor de munca s.r.l.

Cunoaste cineva aceasta firma de plasare forta de munca are sediul in str Traian Vuia ,nr 10.Am verificat pe site-itm bucuresti si nu figureaza.As vrea sa i informez pe cei in cautarea unui loc de munca in Germania.Va rog lasati mesaj daca stiti ceva.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pavel153 , utilizator 11:39, 17 Iulie 2015
Pentru a preîntâmpina eventuale situaţii neplăcute şi pentru a evita firme ce nu respectă prevederile legale, în momentul în care decideţi să apelaţi la un agent de ocupare a forţei de muncă solicitaţi la inspectoratul teritorial de muncă în raza căruia îşi are sediul agentul, în temeiul prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, informaţii cu privire la îndeplinirea obligaţiei de înregistrare, la activitatea de intermediere propriu-zisă desfăşurată şi informaţii despre firmele care nu mai desfăşoară activitatea de selecţie şi plasare forţă de muncă.

Asadar, solicitati ITM-ului sa va dea detalii despre aceasta societate sau s-o verifice cu privire la functionarea acesteia in domneiul mentionat de dvs.
salut.

astazi am fost sunat de o tipa elena care lucreaza la plasarea fortelor de munca si mia recomandat un job de stivuitorist in germania , berlin.
cine cunoaste despre acest aspect. multumsc
Puteti intreba direct la AJOFM , daca au asa ceva.
eu am un contract de mediere din iunie si trebuia sa plec pe 5 iulie in Berlin Germania tot ca stivuitorist. Nu numai ca nu am plecat, dar societatea nu este inregistrata la ITm Bucuresti cu domeniul de activitate mentionat. Eu am inregistrat toate convorbirile cu ei si discrepantele sunt uluitoare. Cei care sunt in situatia mea sunt rugati sa contacteze ptr. a vorbi sa vedem ce putem face.
Vreau sa fac un blog cu cat mai multe dovezi despre ei pentru ca altii sa nu pateasca ca mine.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare angajat de plasare forta de munca in germania gabrielsolon gabrielsolon vreu sa verific un angajat pe nume faur dan care este din timisoara si se ocupa cu plasare forta de munca in germania in flensburg e o persoana serioasa cum sa ... (vezi toată discuția)
Intermediere forta de munca crocoi crocoi am semnat un contract de mediere cu o firma din brasov ptr a pleca la munca in germania,ei au mintit ca se pleaca in 2saptamini maxim si atrecut 1 luna si ... (vezi toată discuția)
Contract romanesc cu deplasare in germania nicolae1986 nicolae1986 Am pe 17 martie semnat un contract de munca romanesc cu deplasare in germania, pe 23 am plecat in germania ajunsi acolo nu am gasit nimic din ceea ce o promis ... (vezi toată discuția)