avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... verificare angajat de plasare forta de munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

verificare angajat de plasare forta de munca in germania

vreu sa verific un angajat pe nume faur dan care este din timisoara si se ocupa cu plasare forta de munca in germania in flensburg e o persoana serioasa cum sa verific daca nu e teapa ...multumesc:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 2 Iunie 2016
Pentru a preîntâmpina eventuale situaţii neplăcute şi pentru a evita firme ce nu respectă prevederile legale, în momentul în care decideţi să apelaţi la un agent de ocupare a forţei de muncă solicitaţi la inspectoratul teritorial de muncă în raza căruia îşi are sediul agentul, în temeiul prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, informaţii cu privire la îndeplinirea obligaţiei de înregistrare, la activitatea de intermediere propriu-zisă desfăşurată şi informaţii despre firmele care nu mai desfăşoară activitatea de selecţie şi plasare forţă de muncă.

Asadar, verificati la ITM ... Agenţii privaţi de ocuparea forţei de muncă au obligaţia de a se înregistra la Inspectoratul Teritorial de Muncă în raza căruia îşi au sediul.
da nu cunoaste nimeni acest domn care se ocupa cu locuri de munca in flensburg germania si cum pot anunta autoritatile din germania unde sa sun la sectia consulara daca e o teapa ,ambasada are competente de a verifica si sanctiona acest derapaj???
Ambasada nu are nicio competenta in acea situatie.

Ati vorbit la ITM Timis ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verific o firma care face contracte pt munca in anglia? toto-banderas toto-banderas baiatul meu a semnat un contract cu firma FOCUS INVEST RECRUITMENT pt munca in Anglia.Pe net multi se vaita ca au luat teapa,li s-au luat banii 500-600lei si ... (vezi toată discuția)
Plasarea fortelor de munca s.r.l. nicusor-2015 nicusor-2015 Cunoaste cineva aceasta firma de plasare forta de munca are sediul in str Traian Vuia ,nr 10.Am verificat pe site-itm bucuresti si nu figureaza.As vrea sa i ... (vezi toată discuția)
Contract romanesc cu deplasare in germania nicolae1986 nicolae1986 Am pe 17 martie semnat un contract de munca romanesc cu deplasare in germania, pe 23 am plecat in germania ajunsi acolo nu am gasit nimic din ceea ce o promis ... (vezi toată discuția)