avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare în spațiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare în spațiu

Bună ziua, am rugat pe cineva să ma ia în spatiu. Menționez că e prima dată când îmi fac buletin deoarece abia mi-am dobandit cetățenia și mi-am transcris și certificatul de naștere. Problema e că doamna are doi copii luați în plasament, credeți că va fi o problemă pentru dumneaei având în vedere ocupația? Mai menționez că eu nu o să stau efectiv acolo.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:29, 14 Aprilie 2015
Nu este o problema pentru doamna respectiva sa va ia in spatiu, insa este un mare risc la care se expune sarmana (treaba ei). Daca puteti, aduceti-i la cunostinta. Multumesc.
Pentru proprietara nu exista decat riscul sa ii fie comunicata corespondenta dvs
Si riscul de a nu-l putea da afara din casa, pe el si invitatii lui, decat cu o hotarare de evacuare in mana.
dna @ynocenta nu minimizati riscurile, caci oamenii vor plati scump aceste decizii, iar femeia respectiva, proprietara batrana, nu are puterea si energia sa se lupte prin instante, ca sa repare greseala facuta.
trandafir2 a scris:

dna @ynocenta nu minimizati riscurile [...] iar femeia respectiva, proprietara batrana, nu are puterea si energia sa se lupte prin instante, ca sa repare greseala facuta

Dumneavoastra le maximizati :) De unde ati tras concluzia ca proprietara e batrana, fara putere si energie, ca ar putea ajunge prin instanta etc.? Nu ca ar fi corect ceea ce vrea sa faca - s-a spus ca e vorba de un domiciliu fictiv pentru un cetatean moldovean care a dobandit si cetatenia romana, deci afacere, insa nu va fi vorba de vizite, evacuare etc.

Intrebarea era daca, in calitate de asistent maternal, poate avea probleme primind o persoana in spatiu.
Raspunsul este ca, daca e la primul consimtamant de genul acesta (pentru moldoveni) si nu sunt prea multe persoane in spatiu, nu au cum sa apara probleme. M-Cris111 nu va da pe-acolo. In schimb, asa cum a spus ynocentta, corespondenta oficiala - de exemplu amenzile - vor ajunge acolo iar asta nu va fi placut pentru proprietara.
Ares-3 a scris:
De unde ati tras concluzia ca proprietara e batrana, fara putere si energie, ca ar putea ajunge prin instanta etc.?

:slap: Am avut un algoritm complex cu ajutorul caruia am ajuns la concluzie. Nu intru in amanunte cu privire la instumentele folosite, caci exced aria de interes a topicului. :(

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care sunt riscurile proprietarului când ia pe cineva ... 08pisica 08pisica Buna ziua! Care sunt riscurile proprietarului când ia pe cineva in spatiu? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Luare in spatiu ral75 ral75 Buna ziua! As vrea sa stiu,va rog,cum as putea lua pe cineva in spatiu(persoana vrea doar buletin,fara sa locuiasca la adresa mea),care este din alt oras si ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu un cetatean din republica moldova gargamella gargamella Vreau sa iau o pers in spatiu din rep. moldova ptr a avea C.I in Ro - ce demers trebuie sa urmez... din cate am citit trebuie sa fac o invitatie prin ... (vezi toată discuția)