avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Despre Cazierul Fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Despre Cazierul Fiscal

Buna ziua!
Am o firma infiintata in 2007 la Constanta, al carei administrator sunt. Am avut activitate in 2007 numai 4 luni. Problemele de sanatate m-au determinat sa las firma fara a o inchide sau sa o vand. In toti acesti ani am crezut ca va fi radiata.... De curand m-am informat si am constatat ca firma este declarata inactiva din 7.10.2010. Ea dupa cinci ani va fi radiata iar daca nu ce trebuie facut?
Totodata vreau sa-mi deschid o asociatie familala. Pot in aceasta situatie? Ma refer evident la Cazierul Fiscal.
Va multumesc anticipat!
Cu respect!
Cel mai recent răspuns: Azuru , utilizator 12:09, 14 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

Solicitarea cazierului fiscal poate fi facuta si in alta localitate, inafara celei in care ai domiciliul permanent?
Cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal alex27ionescu alex27ionescu Buna ziua ! O persoana este asociata in mai multe societati comerciale. Una dintre ele se afla in inactivitate fiscala. Din cauza asta se inscrie fapta in ... (vezi toată discuția)
Societate declarata inactiva fiscal,dizolvata dar neradiata,ce solutii am? vallentta vallentta inainte de 2006 am avut o societate cu sediul si pct. de lucru la aceeasi adresa (unde plateam chirie), obtinand un credit am cumparat un spatiu si am deschis ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)