avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am gresit numarul ordinelor de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am gresit numarul ordinelor de plata

Buna ziua,

Eu imi rezolv platile cu ajutorul ordinelor de plata prin depunerea lor la ghiseul banci, deci nu prin viramente online. Insa am gresit numerotarea ordinelor de plata, am ajuns la numarul 274 dupa care din greasala am continuat cu numarul 175 si pana cand am observat am ajuns deja la numarul 186. Deci am deja 12 ordine de plata cu numar gresit.

Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac in situatia de fata ca sa nu primesc amenzi ? De fapt nici nu stiu daca e amendabila sau nu cazul prezentat mai sus.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:51, 12 Aprilie 2015
Nu e nicio problema asta. Important e ca ati facut plata in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata online amenda circulatie the game the game Buna ziua!Daca platesc online amenda de circulatie prin intermediul site-ului www.amenda-online.ro mai trebuie sa trimit copia procesului verbal si dovada ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii impozitului de plata salubrizarii cristimar cristimar E normal sa-mi conditioneze primaria plata impozitului doar daca platesc si imensele sume pentru salubrizare ? (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)