avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchidere punct de lucru

Buna ziua,
Am inchis un punct de lucru al unei firme SC si am ramas cu marfa nevanduta. Intrebarea mea este, daca punctul de lucru se inchide la registru comertului, ramane doar sediu social, pot vinde la persoane fizice si juridice pe baza de factura si chitanta ? Casa de marcat era inregistrata pe punctul de lucru, deci nu o mai pot folosi pentru eliberarea bonului fiscal.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:39, 12 Aprilie 2015
Vindeti pe baza de factura/chitanta si contract cu obiectul obligatiei contractuale = stoc marfa, unde enumerati in detaliu fiecare produs in parte.
Dpmdv, puteti face vanzarea atat catre persoane juridice, cat si fizice, insa dpdv al fiscului este posibil sa interpreteze legislatia in sensul limitarii vanzarii doar catre persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin in domeniul instalatiilor denisa2011 denisa2011 Saptamana viitoare vrem sa deschidem un magazin de instalatii. Sincer imi este tare frica ca nu ma voi descurca. Azi am primit o parte din marfa. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Chitanta emisa de pfa cand are casa de marcat flo1866260 flo1866260 Buna ziua, Am un pfa, vanzare marfa cu amanuntul. Am emis factura cu chitanta catre un srl pt. marfa vanduta. Am inteles ca nu trebuia sa emit chitanta ci bon ... (vezi toată discuția)
Se emite bon fiscal pt o comanda de produs care nu e pe stoc bianca23 bianca23 Buna ziua, Va multumesc anticipat pt amabilitatea de a-mi clarifica nelamurirea in ceea ce priveste urmatoare problema: am fost la un magazin de ... (vezi toată discuția)