avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestare

HRISTOS A INVIAT!
Este posibil ca judecatorul de drepturi de libertati de la Curtea de Apel sa nu dea o Incheire la o contestatie facuta de DIICOT?
In ce perioada de timp trebuie data o incheiere?Trebuie trimisa citatia cu rezolutia incheierii partilor?
Poate fi trimisa incheierea nefavorabila la Administratia Penitenciarelor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:55, 16 Aprilie 2015
Instanta se pronunta in mod obligatoriu dupa proces.
Nu este vorba de niciun proces
Este o contestatie a DIICOT-ului la o masura de arestare preventiva respinsa de Tribunal .
Curtea de Apel trebuie sa faca Incheierea in 24 de ore de la pronuntare ?
Mai exista si alta solutie , mai ales ca au trecut trei saptamani de la sedinta?
Orice judecata e proces.
De multe ori un proces de un termen e mult mai scump decat unul de un an daca e intens si care pe care.
Adica daca persoana ramane libera sau va fi arestata un an.
Din pacate oamenii nu prea mai inteleg si sunt arestati foarte multi in ultimul timp.

Dupa contestatie nu mai aveti cale de atac.
La urmatoare prelungire contestati din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestarea preventiva - competenta si publicitate cezarad cezarad Doresc sa va intreb cine judeca o contestatie la arestarea preventiva pentru o infractiune care cade in competenta Judecatoriei? Tribunalul sau Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit . Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata ... (vezi toată discuția)
Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)