avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Materii prime din colectia personala. Cum le ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Materii prime din colectia personala. Cum le inregistrez in contabilitate?

Buna ziua,

as dori sa folosesc pentru activitatea mea de mic productie obiecte artizanale (gentute, de exemplu) materiale textile pe care le-am adunat de-a lungul anilor pentru uz personal. Cum pot sa le inregistrez in evidenta contabila?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenca2015 , utilizator 22:53, 14 Aprilie 2015
Faceti achizitie de la persoana fizica cu borderou de achizitie la pretul pietii, apoi nir.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa pe baza de borderou achizitie Dl_Sandu Dl_Sandu Detin un mic magazin cu decoratiuni,ca I.I.,as dori sa stiu daca pot pune la vanzare obiete create de mine, lumanari botez,tablouri etc pe baza unui borderou ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare productie imike imike Am o intreprindere, producator de imitatii de bijuterii. Emit nota de receptie (pt.achizitii de materii prime) cu pretul de achizitie, dupa aceea fac bon de ... (vezi toată discuția)
Marfuri fara factura in contabilitate ... ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o intrebare. Am in stoc ceva marfuri din anii trecuti care nu apar in contabilitate si as vrea sa le vand. Am gasit clienti la marfuri, dar ... (vezi toată discuția)