avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare la politie-consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare la politie-consecinte

am fost citat la politie,m-am prezentat,am recunoscut ca am inselat 3 persoane si m-am angajat verbal si am scris si in declaratie ca in data de 8 aprilie ma prezint la politie ca sa restitui banii si ca sa ma impac cu persoanele vatamate....nu am avut bani,nu m-am dus la politie..ce pot sa patesc? sa astept citatia?
Asteptati citatia, ce altceva sa faceti...
Puteti incheia un act prin care sa rezolvati amiabil daca sunteti solvabil.
Depinde si cat este prejudiciul.
problema e ca politista (fiind doamna :) ) nu mi-a dat adresa si numele partilor vatamate spunand ca sunt date confidentiale si astfel nu pot sa iau legatura cu persoanele vatamate....de aceea ne-am inteles ca in data de 8 va cita si partile vatamate dar eu nu m-am prezentat.....oricum,astept o citatie si mai am timp pana primul termen
Probabil ca veti primi o pedeapsa cu suspendare.
Nu prea se plateste si politistii stiu...
Lor le si convine ca apoi cresc sansele sa ajunga omul la inchisoare...
Ar trebui sa raspundeti la solicitarile organului de urmarire, la perseverenta dvs infractionala cred ca se va emite mandat de aducere si daca nu va gasesc, riscati sa se dispuna arestarea preventiva.
cand am primit citatia m-am prezentat,am dat declaratie si ne-am inteles ca ne intalnim in data de 8 deci fara citatie....nu m-am dus,deci cred ca trebuie sa fiu citat daca vor sa ma audieze iarasi nu? au notat si nr meu de telefon dar inca nu m-au sunat...astept sa fiu contactat,n-am ce sa fac...sau sa-l sun pe dna politista sa intreb ce am de facut? oricum neaparat vreau sa ma impac cu partile vatamate
poate ca vor fi trimis in judecata fara sa fiu audiat inca o data?
Ultima modificare: Marți, 14 Aprilie 2015
mezgageza, utilizator

Alte discuții în legătură

Audiere dupa impacarea partilor oltul oltul dupa 1 febr,dupa intrarea noului cod sa presupunem ca cineva depune plangere impotriva mea pt inselaciune....primesc o citatie,vbesc cu politistul si cu partea ... (vezi toată discuția)
Ajutor alex94 alex94 Buna seara.In urma cu o saptamana am fost chemat la sectia de politie de pe raza comunei in care locuiesc,in legatura ca am furat un vitel.Un recidivist care ... (vezi toată discuția)