avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Audiere dupa impacarea partilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Audiere dupa impacarea partilor

dupa 1 febr,dupa intrarea noului cod sa presupunem ca cineva depune plangere impotriva mea pt inselaciune....primesc o citatie,vbesc cu politistul si cu partea vatamata (prin telefon,distanta intre mine si ei fiind mare)....impac cu persoana vatamata (bineinteles dupa restituirea baniilor).....si..trebuie sa dau declaratie neaparat sau avand in vedere faptul ca impacarea inlatura raspunderea penala (noul cod) totul este rezolvat fara sa ma prezint la politie?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 08:53, 27 Ianuarie 2014
Astea sunt intrebari enervante, v-am mai spus ca nu va invatam noi aici cum sa va perfectionati tehnica infractionala.
Împăcarea ar trebui să fie expresă, în opinia mea.O declarație de împăcare verbală, la telefon, nu știu cât ar valora .
partea vatamata va da declaratie in fata organelor cum ca m am impacat.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la politie-consecinte mezgageza mezgageza am fost citat la politie,m-am prezentat,am recunoscut ca am inselat 3 persoane si m-am angajat verbal si am scris si in declaratie ca in data de 8 aprilie ma ... (vezi toată discuția)
Nici o pretentie = impacare puncuskaa puncuskaa intr un dosar de inselaciune partile vatamate anul trecut au fost prezent ia proces si au declarat ca au fost despagubiti integral si nu au nici o ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva - impacare oltul oltul sa presupunem ca a intrat invigoare noul cod penal...(la inselaciune impacarea inlatura raspunderea penala)..daca sa zic in data de 10 febr judecatorul emite ... (vezi toată discuția)