avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestare preventiva - impacare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestare preventiva - impacare

sa presupunem ca a intrat invigoare noul cod penal...(la inselaciune impacarea inlatura raspunderea penala)..daca sa zic in data de 10 febr judecatorul emite un mandat de arestare preventiva de 29 zile iar dupa cateva zile ex.15 febr impac cu persoana vatamata voi fi eliberat de indata sau dupa expirarea mandatului?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 02:02, 20 Ianuarie 2014
De indata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva pt inselaciune si impacarea puncuskaa puncuskaa daca cineva este arestat preventiv pt 29 de zile pentru inselaciune si intre timp impace cu persoana vatamata ce se intampla? va fi eliberat de indata sau dupa ... (vezi toată discuția)
Furt alexandrumogos alexandrumogos Buna ziua.am si eu o intrebare cand esti acuzat de furt dupa noul cod penal mai ramane fapta?mi sa spus ca daca se plateste daunele ai scapat mentionez ca are ... (vezi toată discuția)
Audiere dupa impacarea partilor oltul oltul dupa 1 febr,dupa intrarea noului cod sa presupunem ca cineva depune plangere impotriva mea pt inselaciune....primesc o citatie,vbesc cu politistul si cu partea ... (vezi toată discuția)