avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere incetare CIM

Buna ziua!

Conf HG500/2011 art 4 (d) elementele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. i) se înregistrează în registru la data încetării contractului individual de muncă/la data luării la cunoştinţă a evenimentului ce a determinat, în condiţiile legii, încetarea contractului individual de muncă;

Daca eu am transmis Revisalul anterior incetarii spre ex. contractul a incetat in data de 31.03.2015, eu am transmis Revisalul in data de 30.03.2015(cand am intocmit si decizia de incetare-cu mentiunea ca isi produce efectele in 31.03). Asa am procedat pana acum. Ar trebui sa fac corectie in Revisal ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: itomos , utilizator 08:11, 15 Aprilie 2015
Corectie la ce sa faceti ? Data de transmitere a REVISAL-ului nu se poate corecta.
Da asa este, dar daca data incetarii este o zi nelucratoare, nici atunci Revisalul nu se poate transmite anterior? Cat de grav poate fi ca am transmis Revisalul inainte de ziua incetarii, daca totusi am mentionat clar de cand isi produce efectele?

Multumesc
V-a comunicat cineva ca , modul cum ati procedat este gresit?

In opinia mea, nu este o greseala ca ati transmis anterior .

Intr-adevar, daca data incetarii c.i.m. cade intr-o zi nelucratoare, REVISAL-ul se va transmite in prima zi urmatoare lucratoare celei in care a incetat c.i.m.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date incorecte de operare decizii incetare cim in revisal lemonik lemonik Buna seara. Spuneti-mi, va rog frumos, ce pot face in situatia in care am inregistrat in revisal decizii de incetare a cim atat cu art 55(b), cat si cu 31(1) ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in zi nelucratoare ContSters332571 ContSters332571 Buna ziua, Daca data de incetare a unui CIM incheiat pe durata determinata cade intr-o zi nelucratoare ( 15 Noiembrie - sambata ) cand anume se opereaza in ... (vezi toată discuția)