avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Valabilitate titlu executoriu fiscal
Discuție deschisă în Executare silită

Valabilitate titlu executoriu fiscal

cat este valabil un titlu executoriu emis pentru recuperarea impozitelor si taxelor locale? in ce termen de la emiterea lui trebuyie instituita porirea?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:36, 14 Aprilie 2015
Potrivit Codului de procedura fiscala, art 149, alin 11:
(11) ) Pentru stingerea creanţelor fiscale, debitorii titulari de conturi bancare pot fi urmăriţi prin poprire asupra sumelor din conturile bancare, prevederile alin. (5) aplicându-se în mod corespunzător. În acest caz, prin excepţie de la art. 145 alin. (1), poprirea nu poate fi înfiinţată înainte de împlinirea unui termen de 30 de zile de la data comunicării somaţiei.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu pfa MrDerpson MrDerpson Salut, Astazi am fost sa ridic o recomandata de la posta. Kinder Surprise de la ANAF: somatie + titlu executoriu (pe ambele este trecut numarul dosarului de ... (vezi toată discuția)
Oprire pe conturi Lukas Petru Lukas Petru Buna ziua -Am un proces cu Administratia Fondului Pentru Mediu din 2011 -Am pierdut pana acum toate procesele de curand instanta de recurs Respinge ... (vezi toată discuția)
Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)