avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... dr de proprietate intelectual
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

dr de proprietate intelectual

intr-un contract am precizat ca se transfera neexclusiv dr. de proprietate intelectuala cu privire la continutul unui dosar in care se afla si descrierea unui procedeu de fabricatie. Nu se pune problema vreunui brevet. De fapt, eu m-am gandit ca ii transfer dr. de a folosi continutul dosarului, ca dr. de autor. Descrierea nu este exhaustiva. Din formularea generala (drepturi de propr. intelectuala) se intelege si know-how -ul? Ma poate obliga sa il dezvalui mai explicit decat in dosar?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 21:25, 24 Iunie 2009
Dreptul de autor cuprinde mai multe drepturi patrimoniale distincte, printre care se regaseste si dreptul de a comunica opera si de punere a ei la dispozitia publicului. Cesiunea de care vorbiti putea fi realizata cu limitari referitoare la: dreptul de a comunica si a aduce la cunostinta opera dvs., durata de exercitare, teritoriului pe care se va exercita, in mod exclusiv sau neexclusiv. Din ceea ce spuneti s-a realizat o cedare integrala a dreptului de autor, fara diferentieri privind drepturile patrimoniale distincte cuprinse in dreptul de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de licenta sau contract de cesiune brevet stela chelner stela chelner Buna ziua Va rog care este diferenta intre un contract de licenta si un contract de brevet. O persoana fizica care detine un brevet de inventie poate ... (vezi toată discuția)
Obiectul contractului de cesiune de drepturi intelectuale btg btg Buna ziua, În cazul in care avem urmatorul obiect in contractul de cesiune de drepturi intelectuale, respectivele studii fac parte din categoria drepturilor ... (vezi toată discuția)
Joc video neamt_anamaria@yahoo.com neamt_anamaria@yahoo.com Am si eu o intrebare... Daca administratorul unei societati produce un joc video, cum se procedeaza din punct de vedere legal acest lucru.. plssssss si ... (vezi toată discuția)