intr-un contract am precizat ca se transfera neexclusiv dr. de proprietate intelectuala cu privire la continutul unui dosar in care se afla si descrierea unui procedeu de fabricatie. Nu se pune problema vreunui brevet. De fapt, eu m-am gandit ca ii transfer dr. de a folosi continutul dosarului, ca dr. de autor. Descrierea nu este exhaustiva. Din formularea generala (drepturi de propr. intelectuala) se intelege si know-how -ul? Ma poate obliga sa il dezvalui mai explicit decat in dosar?
Dreptul de autor cuprinde mai multe drepturi patrimoniale distincte, printre care se regaseste si dreptul de a comunica opera si de punere a ei la dispozitia publicului. Cesiunea de care vorbiti putea fi realizata cu limitari referitoare la: dreptul de a comunica si a aduce la cunostinta opera dvs., durata de exercitare, teritoriului pe care se va exercita, in mod exclusiv sau neexclusiv. Din ceea ce spuneti s-a realizat o cedare integrala a dreptului de autor, fara diferentieri privind drepturile patrimoniale distincte cuprinse in dreptul de autor.