avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie civila

Unde trebuie sa ma duc sa intreb ce opriri trebuie sa mi se retina si care nu trebuie sa mi se retina fiind persoana cu handicap grav? Lucrez 4 ore cu conventie civila si mi se opreste 32 la suta din venit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 15 Aprilie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Veniturile realizate in baza unei conventii civile sunt supuse impozitului pe venit, chiar daca sunteti persoana cu handicap grav.

C.fisc.
art.55^1 - Veniturile din salarii
prevăzute la art. 55 alin. (1) - (3) realizate de către persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat sunt scutite de impozit pe venit.

Vedeti si acest articol
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de impozit pe salariu luiza04 luiza04 Buna ziua, am spondilita anchilozanta si am auzit ca pot fi scutita de imozitul pe salariu.Orice informatie legata de actele necesare si cui ar trebui sa ma ... (vezi toată discuția)
Cod boala e10 mariusmarius1979 mariusmarius1979 Vreau sa stiu, va rog, daca acest cod E10 beneficiaza de ceva, de exemplu daca beneficiez de scutirea de impozit pe salariu ? (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu bliana bliana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am inteles ca persoanele salariate care detin un certificat de handicap sunt scutite de plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)