avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani imprumutati

buna.as vrea sa stiu daca am vreo sansa juridica sa recuperez o suma de bani data imprumut pt o luna (2013) si nerecuperata in totalitate inca si cred ca nici in graba n-am s-o recuperez.am mesaje FB si sms plus dovada depunerii banilor intr-un cont.

multumesc
Cel mai recent răspuns: lucianstef , utilizator 16:58, 15 Aprilie 2015
Teoretic,daca detineti documente justificative aveti sanse sa obtineti hotarare judecatoreasca favorabila
Practic recuperarea sumei este conditionata de starea de solvabilitate a debitorului dvs
Daca acesta nu detine bunuri in evidenta,chiar si cu hotarare favorabila,nu aveti posibilitatea executarii hotararii judecatoresti
va multumesc
Daca prin mesaje si sms inclusiv depunerea banilor in cont faceti dovada imprumutului dintre imprumutat si imprumutator, aveti sanse de castig.Recuperarea efectiva a sumelor imprumutate va fi un alt proces care, depinde de solvabilitatea imprumutatului.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut C2018 C2018 Buna seara! Acum aproape doi ani am împrumutat o ruda cu bani. Data cand trebuia să-i restuie a trecut si ma tot amână. Mai nou a blocat orice canal prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ... numelemeualex numelemeualex Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis \"amic\" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi ... (vezi toată discuția)
Imprumut persoana fizica cu contract la notar Marius20100 Marius20100 Am imprumutat un prieten cu o suma de bani,el insinstand sa facem si contractla notar. Trebuia sa-mi inapoieze banii acum 4 luni. La inceput m-a amanat, pentru ... (vezi toată discuția)