avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Joc online de cultura generala pe bani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Joc online de cultura generala pe bani

Doresc sa imi fac un site cu un joc de trivia. Participantii vor intra in camera de joc cu o anumita suma de bani reala, iar la sfarsitul jocului, cine raspunde corect la cele mai multe intrebari, ia toti banii, minus 10% comisionul site-ului. As dori sa stiu daca pot sa dovedesc ca site-ul meu nu este de pariuri, loto, gambling, ca sa scap de taxa aceea de autorizatie de sute de mii de euro, si sa platesc doar impozit 16%. Ce fel de firma ar trebui sa infiintez?

Alte discuții în legătură

Site de jocuri online gamer69 gamer69 Am o idee de un site de jocuri online, unde posibili jucatori vor trebui sa depuna sume de bani pentru a se juca. Intrebarea mea este cum pot face totul ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)