avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatia contractelor de munca la o firma in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatia contractelor de munca la o firma in insolventa

Buna ziua
Firma la care lucrez de 5 ani se afla in insolventa de la 1 ianuarie 2015.
Cat pot sa mai sper ca pot lucra in aceasta firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 15 Aprilie 2015
Avand in vedere ca inca va desfasurati activitatea in cadrul societatii comerciale presupun ca aceasta se afla in reorganizare. In aceste conditii, societatea isi va desfasura activitatea in baza unui plan de reorganizare prin care se stabilesc masurile necesare in vederea ajutarii societatii de a depasi dificultatile de ordin financiar. Indeplinirea acestor masuri este supravegheata de un administrator judiciar (practician in insolventa).Cu alte cuvinte, societatea functioneaza dar cu anumite restrictii iar scopul planului de reorganizare este de a remedia situatia economica a societatii in sensul de a gasi o modalitate de a-si onora datoriile ori plata acestora nu este posibila fara angajati din punctul meu de vedere!
Puteti lucra pana la inchiderea procedurii de insolventa sau si dupa aceasta , totul este in functie de decizia luata de judecatorul sindic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie inedita in reorganizare judiciara bossman bossman Adunarea Generala a aprobat un plan de reorganizare judiciara, propus de adm.judiciar si de debitor. Ajunsi in fata sindicului, acesta dispune efectuarea unei ... (vezi toată discuția)
Onorariu administrator judiciar la_geta la_geta Va supun atentiei urmatoarea problema: Societatea in care lucrez a depus cerere de intrare in insolventa in scopul reorganizarii judiciare, solicitand prin ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei mdionescu mdionescu Am o societate in insolventa si as vrea sa stiu daca o alta firma poate prelua societatea si in ce conditii.Este cineva interesat de preluarea activelor si ... (vezi toată discuția)