avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie boala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie boala

Sotia mea este pensionara de boala , avand o vechime totala in munca de 31 ani si doua luni pe cartea de munca. In afara de ce este pe cartea de munca, este o perioada in care s-a mai lucrat o perioada de doi ani ca angajat la o firma privata. Firma este desfiintata de cativa ani ca falimentara si nu s-a obtinut niciun fel de act de la ea (aceasta perioada nu este trecuta in cartea de munca) S-a obtinut de la Insp. Muncii o adeverinta care stipuleaza ca s-a lucrat la firma in cauza timp de doi ani, cand s-au depus si statele de plata. Doresc sa stiu daca aceasta perioada de doi ani este vechime in munca si ce trbuie sa fac ca acest lucru sa fie luat in considerare de Casa de Pensii Bacau.
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 23:40, 16 Aprilie 2015
Prezentati adeverinta de la ITM la Casa de Pensii.
Mergeti la casa de pensii cu o copie de buletin, o copie a cuponului de pensie, adeverinta in original si faceti o cedrere de recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie dupa reangajare marinpreda marinpreda Dupa iesirea la pensie m-am reangajat. Cum se recalculeaza pensia in aceste conditii?:justcuz: (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie la adaugarea stagiilor de cotizare angela06 angela06 Sunt pensionara, la limita de varsta, din aprilie 2010, dar inca lucrez (cumul pensie-salariu). As dori sa adaug la vechimea luata in calcul la pensionare si ... (vezi toată discuția)