- Daca este pensie limita de varsta, puteti solicita recalcularea la orice interval de timp doriti (1 luna, 3, 5 etc)
- Daca este pensie inv gradul III, pensie anticipata sau pensie anticipata partiala, atunci recalcularea se va face la data indeplinirii conditiilor de pensie limita varsta
(4) Pensionarii pentru limita de varsta care, dupa data inscrierii la pensie, realizeaza stagiu de cotizare, pot solicita recalcularea pensiei, in conditiile legii.
Depuneti la casa locala o cerere de recalculare,o copie dupa B.I. si un cupon de pensie.
Asa cu v-a spus d-nul Carp Mircea, depuneti la Casa de pensii o cerere de recalculare la care atasati adeverinta de la locul de munca sau locurile de munca din care sa rezulte perioada lucrata si salariul avut, copie cupon pensie si copie buletin de identitate.
Recalculare pensie
olga2011
va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa depun la casa de pensii ptr recalcularea pensiei
m-am pensionat la limita de varsta in 2011dar mai lucrez cu 1/2 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie
tantzi_t
M-am pensionat la data de 16.07.2009 cu decizia PRIVIND ACORDAREA PENSIEI PT LIMITA DE VARSTA PT PERSOANE CU HANDICAP- COD PENSIE N10/H - HANDICAP ACCENTUAT ... (vezi toată discuția)