avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa depun la casa de pensii ptr recalcularea pensiei

m-am pensionat la limita de varsta in 2011dar mai lucrez cu 1/2 norma ,altul decit cel din care m-am pensionatÎ
specific ca lucrez in sector de stat. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 22:24, 5 Ianuarie 2015
Pe siteul Casei de Pensii a judetului din care sunteti, este un model pentru o astfel de cerere plus lista completa a actelor pe care vi le vor cere, in vederea anexarii lor la cerere
1. Cand doriti va prezentati la Casa de Pensie si completi o cerere pentru recalcularea pensiei.

2. Perioadele lucrate din 2011 si pana acum sunt in evidenta Casei de Pensii in baza decalaratiilor nominale lunare (D112) depuse de angajatorii dvs. deci nu va mai trebuie alte acte.
-Cerere de recalculare
-Copie dupa B.I.
-Cupon de pensie.
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2015
Carp Mircea, utilizator
ma scuzati mi s-a spus de la casa de pensii ca imi mai trebuie o adeverinta de la locul de munca unde sunt angajata pentru care trebuie alta cerere si iar asteptat..... .s-a schimbat ceva fata de anul trecut?multumesc.
va prezentati la casa de pensii cu ceea ce v-a spus d-nul Carp Mircea + adeverinta de la locul de munca in care se specifica datele de identificare ale firmei, datele de identificare ale dvs ( CNP) si perioada lucrata. ( Casa de pensii cere adeverinta de stagiu de cotizare de la casa de pensii a judetului unde isi are sediul social firma la care lucrati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie dupa reangajare marinpreda marinpreda Dupa iesirea la pensie m-am reangajat. Cum se recalculeaza pensia in aceste conditii?:justcuz: (vezi toată discuția)
Recalculare pensie tantzi_t tantzi_t M-am pensionat la data de 16.07.2009 cu decizia PRIVIND ACORDAREA PENSIEI PT LIMITA DE VARSTA PT PERSOANE CU HANDICAP- COD PENSIE N10/H - HANDICAP ACCENTUAT ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza majorarea pensiei pentru pensionarii care isi continua activitatea ? florinovici florinovici Am iesit cu decizie la pensie la limita de varsta in 2014 luna septembrie, dar imi continui activitatea cu contract de munca. Vreau sa stiu cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)