avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lege noua privind contractele de munca ale expatilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lege noua privind contractele de munca ale expatilor non-UE

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca stiti cumva despre o lege noua prin care angajatii expati non-UE nu mai pot lucra cu contract international si contract local ci trebuie sa incheie doar contract local pierzand astfel beneficiile stipulate in cel international. Daca imi puteti preciza numarul acestei legi sau un link catre aceasta mi-ar fi de mare folos.
Multumesc
O zi buna in continuare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 16 Aprilie 2015
Poate ne dati mai multe detalii despre ce doriti sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare din romania in tarile u.e. si in state terte si invers Altair_dsc Altair_dsc Salut, am nevoie de legislatia privind detasarea in tari membre U.E. si state terte si invers, din tari membre U.E. sau state terte in Romania. Eu am gasit ... (vezi toată discuția)
doresc sa aduc cetateni străini non ue ca sa lucreze in romania. ce trebuie sa fac?... Aniam Aniam Buna ziua. Doresc sa aduc cetateni străini non UE ca sa lucreze in Romania (nu doresc sa trimit cetatenii romani sa lucreze in strainatate, ci SA ADUC IN ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu zilieri - dansatori la evenimente HQZ888 HQZ888 Buna ziua. Am creat o trupa de dansatori pentru evenimente, in principal - nunti. Activitatea se va desfasura conform codului CAEN 9001: ... (vezi toată discuția)