avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa aduc cetateni străini non UE ca sa lucreze ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa aduc cetateni străini non UE ca sa lucreze in Romania. Ce trebuie sa fac?...

Buna ziua. Doresc sa aduc cetateni străini non UE ca sa lucreze in Romania (nu doresc sa trimit cetatenii romani sa lucreze in strainatate, ci SA ADUC IN ROMANIA CETATENII NON UE).Pentru a functiona legal ce trebuie sa fac? Am un srl cu 5520 (activitate principala), pot adauga alt CAEN pt activitatea dorita? Care cod? Ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce trebuie sa fac? Muntionez ca pot selecta personal cetatenii straini sau prin cunostiintele pe care le am in tari non UE. Cu acestia trebuie sa am incheiat un contract de colaborare sau recrutare personal? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Acreditare furnizor servicii de ocupare VasileZat VasileZat Având în vedere prevederile de la Art.7 alin. (6) ale HG 277/2002 așa cum au fost modificate prin HG 1122/2010, am căutat pe site-urile Ministerului ... (vezi toată discuția)
Contract pfa cu firma de recrutare din strainatate. AndreiAndreea AndreiAndreea Buna ziua, Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei ... (vezi toată discuția)
Recrutare cetateni romani, europeni si extracomunitari si incadrarea lor in munca pe teritoriul ue si nonue MihaelaPor MihaelaPor Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura in vederea obtinerii acreditarilor pentru recrutarea fortei de munca din Romania, state UE si nonUE si incadrarea ... (vezi toată discuția)