avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament aflat in propietatea unei firme dar ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament aflat in propietatea unei firme dar folosit ca locuinta

Buna ziua, cum se impoziteaza un apartament detinut de o societate comerciala dar care are destinatie ca locuiiinta de serviciu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alina Badea , Avocat 16:33, 15 Aprilie 2015
Ca un bun al societatii.
Fiind in proprietatea persoanei juridice, se impoziteaza ca atare (valoric mai mult decat daca ar fi fost in proprietatea unei persoane fizice).
Destinatia apartamentului in acest caz nu are relevanta. Valoarea impozitului se va stabili conform regulilor aplicabile la impozitul pe cladiri aplicabil persoanelor juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)
Valoare impozit cladire 7clau 7clau Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ? (vezi toată discuția)
Impozit pe comodat.ce articol din noul cod fiscal prevede aceasta obligație? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează care articol din Noul Cod fiscal reglementează impozitul pe comodat. Dacă comodatul este un act cu titlu gratuit îmi care curios ca ... (vezi toată discuția)