avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bunicii au vrun drept la copil in cazul mortii unuia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bunicii au vrun drept la copil in cazul mortii unuia din parintii

BUNA ZIUA SOTUL MI-A DECEDAT DE CURAND SOCRII NU VB CU MINE LA FATA NU VIN COPILUL ARE 1AN SI DE CURAND MA AMENTA CA MI-L IA CA AU VB EI CU UN JUDECATOR
AS VREA SA STIU DACA AU VRUN DREPT LA EA SI CE POT FACE EU
Ar avea sanse numai in cazul in care ar putea sa demonstreze ca sunteti o mama denaturata ( alcoolica, bolnava psihic,violenta, etc ) , altfel nu au nici o sansa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit un raspuns urgent privind custodia unui minor MarynaM MarynaM Buna ziua, Sunt mama unui baietel de 2 ani si pana in prezent am stat acasa pentru cresterea lui,neavand nici un ajutor de la stat,mentionez ca nu a avut cine ... (vezi toată discuția)
Domiciliul unui minor alaptat Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți ... (vezi toată discuția)
Pot sa divortez? Cristinamarinescu Cristinamarinescu Buna ziua, scriu in numele surorii mai mari , care este nevazatoare. Ea are varsta de 38 de ani, este casatorita si are un copil cu varsta de 9 ani. Sotul ... (vezi toată discuția)