avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliul unui minor alaptat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliul unui minor alaptat

Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți bărbați pe site-uri de socializare iar în urma conversațiilor am ajuns sa trimit poze în lenjerie intima sau chiar nud (din cauza soțului am ajuns la aftfel de lucruri, deoarece el ma tratează ca pe o sluga și încercăm sa îmi caut pe altcineva), as vrea sa plec de la soțul meu dar el ma amenință că nu voi obține copilul din motiv ca sunt o mama denaturata. Am vreo șansă să obțin copilul și sa nu mai stau sa sufar lângă el? Menționez ca tatăl consuma alcool în fiecare seara câte 3,5 l de bere. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Copilul are 1 an și 9 luni și e alatapta pe timp de zi când adoarme și noaptea
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 29 Martie 2020
Mama sa apeleze urgent la un avocat si sa demareze divortul. Situatia persista de luni de zile deoarece ati mai adresat aceasta intrebare si in trecut. Este clar ca nu va puteti descurca singura daca nu apelati la un avocat avand in vedere ca de atata timp nu ati luat nicio masura.
Este in joc viata dvs si viitorul copilului. Apelati la ajutor de specilatate juridica, psihologica etc
Buna seara,
Luati copilul si plecat URGENT daca aveti unde.
Introduceti imediat si cerere de divort
Solicitati, daca aveti probe ca este violent fizic sau psihic, si emiterea unui ordin de protectie.
Solicitati exercitarea impreuna cu el a autoritatii parentale, stabilirea domiciliului minorului LA MAMA, pensie alimentara si stabilirea unui program de vizitare.
Apelati la un avocat sa va ajute.
Are sanse de maxim 5% sa ia el copilul dar e cazul sa aveti avocat.
Nu mai deschideti acelasi subiect de mai multe ori!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu unui minor Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți ... (vezi toată discuția)
Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp de zi când doarme și noaptea Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o prietena într-o situație destul de neplăcută, e măritată de 2 ani dar în urma cu câteva luni a avut un moment de pierdere și a ... (vezi toată discuția)