avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp de zi când doarme și noaptea

Bună tuturor, am o prietena într-o situație destul de neplăcută, e măritată de 2 ani dar în urma cu câteva luni a avut un moment de pierdere și a vorbit cu alți bărbați pe site-uri de socializare iar în urma conversațiilor a ajuns sa trimită poza în lenjerie intima sau chiar nud, ia vrea sa plece de la soțul ei, iar el o amenință că nu va obține custodia copilului din motiv ca e o mama denaturata. Are vreo șansă să obțină copilul și sa nu mai stea sa sufere lângă el? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Lorii97 , utilizator 14:23, 8 Martie 2020
Nu o sa obtina custodia copilului ci domiciliul minorului.o sa fie stabilit la domiciliul mamei.Custodia inseamna cu totul altceva și de regula se exercită în comun de ambii părinți
Singurul motiv pt ca domiciliul minorului sa nu fie la mama ar fi daca aceasta l-ar pune în pericol,mama ar fi dependenta de droguri ,cu grave probleme psihice etc.Spuneti-i prietenei sa lase pozele sexy și sa contacteze un avocat .
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Sunt perfect de acord cu cele aratate mai sus.
O sa aiba de furca la proces daca tatal se va tine de proces dar isi mentine sansele sa obtina ea copilul.
Notiunea de mama denaturata se va dezbate in instanta dar avocatul poate face tot felul de aparari care sa o ajute in mod decisiv ca sa castige procesul.
Probabil ca va fi un proces dur.
Trebuie ca avocatul sa gandeasca foarte bine tehnica de redactare a actiunii si strategia de aparare si acest lucru va genera timp alocat cazului de avocat ceea ce va duce la costuri suplimentare pentru proces.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc frumos , ea își dorește ca copilașul sa crească alături de ea, iar soțul ii spune ca pe baza acelor poze pe care le are și el, nu va reuși sa ia copilul la domiciliul ei
Menționez ca ea nu are venit, sau imobile pe numele ei, dar ar merge la mama ei și ar ajuta ea și cu bani și cu tot ce ar avea nevoie pt a creste copilul în cele mai bune condiții!

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2020
gi-jane2, moderator
Soțul poate sa spuna orice,nu are însă nici o relevanță pt dna.Daca făcea video chat sau se prostitua cu copilul de mana era o problema serioasa.In rest asa cum v am spus sa discute urgent cu un av .
Faptul ca nu are un venit poate constitui o problema.serioasa.Si conditiile locative conteaza mult.
Trebuie dicutate amanuntit cu avocatul aceste aspecte.
Procesul va fi mult mai complicat decat pare mai ales daca tatal isi angajeaza avocat.
Intotdeauna trebuie luate in calcul toate aspectele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Domiciliu unui minor Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți ... (vezi toată discuția)
Domiciliul unui minor alaptat Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți ... (vezi toată discuția)
Custodie in caz de divort Mirela092 Mirela092 Buna ziua. Va voi spune pe scurt despre ce este vorba. Sunt cu sotul meu de 5ani si avem un baiat de 1an si 4luni. Eu locuiesc cu el in apartamentul bunicii ... (vezi toată discuția)