avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliu unui minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu unui minor

Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți bărbați pe site-uri de socializare iar în urma conversațiilor am ajuns sa trimit poze în lenjerie intima sau chiar nud (din cauza soțului am ajuns la aftfel de lucruri, deoarece el ma tratează ca pe o sluga și încercăm sa îmi caut pe altcineva), as vrea sa plec de la soțul meu dar el ma amenință că nu voi obține copilul din motiv ca sunt o mama denaturata. Am vreo șansă să obțin copilul și sa nu mai stau sa sufar lângă el? Menționez ca tatăl consuma alcool în fiecare seara câte 3,5 l de bere. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Copilul are 1 an și 9 luni și e alatapta pe timp de zi când adoarme și noaptea
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2020
Lorii97, utilizator
Buna ziua,
Nu exista notiunea juridica de ”mama denaturata”!
Luati copilul, plecati si introduceti actiune de divort.
N-are nici macar o legatura tangetiala cu minorul, important este sa aveti grija de el si sa aveti conditii civilizate!
Solicitati desfacerea casatoriei, stabilirea domiciliului minorului la dvs, pensie de intretinere, etc!
Alcoolismul cronic in teorie este motiv de exercitare a autoritatii parintesti in exclusivitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul unui minor alaptat Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o problema destul de neplăcută, sunt măritată de 3 ani dar în urma cu câteva luni am avut un moment de pierdere și am vorbit cu alți ... (vezi toată discuția)
Custodia unui minor 1 an și 9 luni) alăptat pe timp de zi când doarme și noaptea Lorii97 Lorii97 Bună tuturor, am o prietena într-o situație destul de neplăcută, e măritată de 2 ani dar în urma cu câteva luni a avut un moment de pierdere și a ... (vezi toată discuția)
Familie despărțită - situația minorului cristy1110 cristy1110 Am o cunostinta care sa despartit de sotie de curand ..Sotia a plecat de acasa, dar copilul a ramas la el ,, In acest sens a mers la evidenta populatiei sa ... (vezi toată discuția)