avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau să divorțez din cauza comportamentului violent ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau să divorțez din cauza comportamentului violent al soțului, și să obțin ca domiciliul copilului să fie la mine. Pot avea probleme la proces din cauza faptului că în ultima vreme am reluat legătura cu un fost iubit?

buna ziua vreau sa divortez de sotul meu din motive de familie,tin aa mentionez ca avem un copil de 3 ani iar sotul meu pana acum cateva zile ma tot ameninta ca ma omoara pe mine si pe copilul nostru.eu sunt plecata de la el de 7luni eram amandoi in germania si micuta in grija mamei mele dar nu am mai reusit sa stau cu el pt k ma batea si era dependent de aparate si de alcool.din cauza lui a mi-am pierdut increderea in el eu am inceput sa vb pe mess cu un fost iubit si din vb in vb am ajuns sa ne aducem aminte de relatia ce am avuto noi acum 7 ani si ne-am trimis unu celuilalt poze mai indecente dar copilul nu a asistat la nici o conversatie dea mea si dea lui si acum sotul imi spune ca sunt mama denaturata din motivul ca sa aflat.tin sa mentionez eu nu am avut alte relati cu nimeni sau sa o pun pe micuta intr-o postura proasta.va rog indrumati-ma ce sa fac ca nu vreau sa imi pierd copilul si nu sunt o mama denaturata si ce inseamna a fi mama denaturat
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:36, 9 Martie 2019
Plecati de acasa la rude, unde va simțiți în siguranta, luati si copilul cu dvs si formulati urgent acțiune de divorț. Pentru amenințările cu moartea, puteti formula cerere pentru emiterea unui ordin de protecție dar trebuie să aveți probe ( martori, înregistrări etc). Luati urgent legatura cu un avocat, din cunostinte, de pe acest forum, de oriunde si demarati procedurile in instanță.
Daca veti avea avocat angajat veti castiga tot doar ca trebuie să dovediți ce sustineti.
Dacă va aflati in Romania puteti deschide divorțul.
Dacă nu va aflati in Romania trebuie să stabiliți cu avocatul anumite coordonate.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteți deloc “denaturată”, este în natura umană să cautăm atenție în altă parte când nu o primim de la
partener/ă!
Această împrejurare este un motiv de desfacere a căsătoriei, în niciun caz nu împietează asupra exercitării autorității părintești.
Contractați servicii avocațiale și solicitați în instanță, printre altele, stabilirea locuinței minorului la
domiciliul dvs și pensie de întreținere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul vrea sa imi ia fetita PanaitFlorina PanaitFlorina Buna ziua..eu si sotul meu nu ne mai intelegem de ceva timp..de la o vreme a inceput sa abuzeze de mine(ma obliga sa intretin relatii sexuale cu el)..cel mai ... (vezi toată discuția)
Divortez si vreau copilul sa -mi fie incredintat pittbulsrl pittbulsrl am o fetita de 5 ani vreau sa divortez de actuala sotie si mama a copilului datorita faptului ca nu a fost fidela cuplului pe care il intemeiasem. am ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent - pensie alimentara si iesire din tara cu un minor Diana2333 Diana2333 Buna la toata lumea, As avea si eu o intrebare la care ma gandesc de mult si ma consolez de mult cu raspunsul v-oi vedea eu ce va fi atunci ... dar ... (vezi toată discuția)