avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar suspendat in baza art În baza art. 244 alin 1 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar suspendat in baza art În baza art. 244 alin 1 pct. 1 CPC 1865

Buna seara

In luna ianuarie un dosar aflat pe rolul unei judecatorii a fost suspendat in baza art 244 alin 1 pct.1CPC 1865 , sau mai precis, ,,pana la solutionarea cauzei din alt dosar ''.
Noul dosar a fost inregistrat in ziua in care a fost suspendata cauza din vechiul dosar .
Noul dosar a fost inregistrat ,dar nu a primit termen de judecata, astfel incat cauza din dosarul in care sunt implicata se prelungeste nejustificat de mult.
Obiectul primului dosar este ,,hotarare ce tine loc de act autentic'', a fost depus pe rol in 2012 si suspendarea survenita ma impiedica sa intru in posesia proprietatii cumparate.Am facut recurs in vederea repunerii pe rol a cauzei ,dar am primit termen in iunie.
Ce pot face pt a primi termen in noul dosar?( am sau voi avea calitatea de intervenient in nume propriu)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta1010 , utilizator 07:43, 16 Aprilie 2015
Se va judeca pe vechea lege.
Mergeti sa va informati la arhiva.
Si au am depus de curand o cerere de repunere pe rol pe vechea lege.
M-am trezit ca s-a dat termen foarte scurt desi nu aparea nimic pe portal.
Multumesc pt raspuns.
Dosarul din 2012 a fost suspendat cu drept de recurs.Am facut recurs in ianuarie si am primit termen in iunie.Dosarul cel nou , inregistrat in ianuarie, care mi-a suspendat vechiul dosar , nu are termen de judecata.
Ce pot face sa obtin un termen de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de inrerupere suspendare vechiul cod de procedura civila eusaisapte eusaisapte Mi s-a suspendat un proces din 2012 cf. art. 242 din vechiul CPC pe motiv ca \"partile au lipsit nejustificat\", \"Cu recurs pe toată durata suspendării\". ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol, termen de perimare DUNIC DUNIC Buna seara Rog sa fiu ajutat in deslusirea urmatoarei situatii: intr-un dosar judecat dupa vechiul COD (dasarul A), s-a pronuntat Decizia in RECURS. De 5 luni ... (vezi toată discuția)
Termen repunere pe rol ContSters228970 ContSters228970 Daca recursul a fost depus pe 04.08.2011, primul termen a fost pe 11.05.2012,si tot atunci a fost suspendat, la ce data se incheie daca nu se depun acte si nu ... (vezi toată discuția)