avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas de la armata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas de la armata

Buna ziua,
Sunt pensionară de CAP-agricultor, soţul meu a decdata anul acesta in luna februarie. Şi el a fost pensionar agricultor, cu o pensie pitin mai mare decat a mea, am fost căsătoriţi 60 de ani, a beneficiat şi de o pensie de handicap accentuat, şi de o pensie de la armată pentru că el şi-a satisfăcut stagiul militar la munca în construcţii în accea vreme. pensia de la armată nu era mare o sumă modică, dar aş dori să ştiu în ce condiţii pot beneficia de o anumită sumă din pensia de la armată. Oricăt ar fi este un drept al meu, şi la pensia mică pe care o am actualmente e binevenită orice sumă pentru traiul meu .
Vă mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate m.a.i. ionica69 ionica69 Buna ziua, Actualmente sunt funcţionar public –poliţist- (am probleme medicale) si vă rog respectuos să-mi răspundeţi, dacă in baza legislaţiei ... (vezi toată discuția)
Pensie sau ajutor social getaz getaz am fost pensionar gr.III iar cu 01.12.2011 mi s-a taiat si aceasta pensie,sant nascut in 25.04.1949 am un stagiu de cotizare de 25 ani si 8 luni,mai am si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , care sunt perioadele necontributive și dacă ele ... ionicasibian ionicasibian Bună ziua , Care sunt perioadele necontributive și dacă ele primesc puncte? (vezi toată discuția)