avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Penalitatile uriase dintr-un contract de credit sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Penalitatile uriase dintr-un contract de credit sunt abuzive?

Am facut un credit la un CAR intr-o situatie urgenta si am semnat un act aditional odata cu contractul, prin care mi se prevedeau penalitati de intarziere de 0,5 % / zi din soldul ramas...la un calcul simplu acum, am constatat ca ata inseamna si 70 lei / zi. Se incadreaza cumva in categoria clauzelor abuzive si acest gen de prevederi, as putea face ceva ca sa diminuez sau anulez procentul?

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractele de credit ContSters91450 ContSters91450 X-(Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)
Executare silita bilet la ordin ContSters91450 ContSters91450 Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar, neadaptarea contractului cf. oug 50 , clauze abuzive luminita76 luminita76 avem un credit ipotecar la o banca din romania; am notificat banca la o conciliere in vederea adaptarii contractului respectiv conform oug50, gasind multe ... (vezi toată discuția)