avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării pot beneficia de programul prima casa daca am deja ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

pot beneficia de programul prima casa daca am deja un credit de nevoi personale

buna ziua ma intreb daca ma poate ajuta cineva: am auzit si eu de acest program prima casa ptr moment nu sunt in tara dar am cartea de munca ink la oficiul fortelor de munca inregistrat ca si cum as lucra in tara. intrebarea mea este urmatoarea.... in urma cu 3 ani am apelat la un credit de nevoi personale intre timp am plecat din tara si persoana pe care am consemnat sa imi plateasca ratele a intarziat plata si integ ca am intrat in crb sau ceva de genu la modul ca sunt in baza de date ca fiind rau platnic exista vreo sansa sa aplic ptr programul prima casa?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:44, 13 Iulie 2009
Esista o sansa...incercati, va vor da un raspuns clar cei de la banca.Trebuie , insa sa intruniti conditiile impuse de acest program.
Nu exista nici o sansa deoarece conform normelor bancare odata inscris in CRB(centrala riscurilor bancare) pentru intarziere la plata ratelor timp de 5 ani veti figura in acea evidenta si nici o banca nu va va acorda credit pe aceasta perioada. Poate mai putin banca la care ati facut creditul daca doreste acest lucru! Desi , permiteti-mi sa ma indoiesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati obtinere credit- nominalizare in baza de date ca rau platnic tavy_avy tavy_avy Buna seara. Vreau sa stiu daca mai pot face un credit de nevoi personale daca sunt inscris la Biroul de credit si CRB ca rau platnic!?! Am avut restante mai ... (vezi toată discuția)
Obtinerea creditului de nevoi personale AxeExcite AxeExcite Buna! Am si eu o intrebare. Daca un membru al familiei este rau platnic sau ceva de genu, restu familiei poate obtine credit de la banca? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum ies din crb SukySu SukySu In anul 2005 am cumparat un produs prin rate la [editat]. Am plecat din tara urmand ca partenerul meu din acea perioada sa se ocupa de rate.Dupa cateva luni ... (vezi toată discuția)