avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cont spart pe \'\'triburile\'\'
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cont spart pe ''triburile''

Buna ziua , am fost banat (exclus din joc pe triburile) dupa ce mi s-a spart contul cu cateva ore inainte bagasem in joc mai bine de 1000 lei (10 milioane lei vechi) si am cerut adminului de pe joc sa imi redeschida contul si sa imi schimbe adresa de e-mail pentru ca aceasta era sparta si el imi raspunde in felul urmator :
rakanishu 2015-04-15 17:17:58
Salut Rusescu,

Atunci sa fiti sanatos daca ati dat parola la tot, sunteti direct raspunzator de situatie, drept urmare contul ramane exclus din joc.

Echipa Triburile Romania
[ link extern ]

Parola nu am dato la nimeni , mi-a fost spart contul ce pot face in situatia de fata ?
Reveniti cu un ticket catre Adminul rakanishu, si explicati ca nu ati dezvaluiti parola nimanui, si culmea tocmai in momentul achizitionarii unui Cont Premium.
Serverele pentru triburile sunt hostate in Germania si sunt bine protejate, dar cu ajutorul unui Keylogger, se poate identifica ce taste apasati si astfel se poate afla parola de la joc/mail.
Puteti mentiona in ticket ca veti face o plangere penala pentru Accesul ilegal la un sistem informatic (art.360)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi yahoo messenger sparte viorel2010 viorel2010 Am si eu o problema mai complicata deoarece de la un simplu joc (triburile) s-a mers mult mai departe, spargere de adrese de mail si infractiunea de alterare a ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Spargerea unui calculator se pedepseste? robyr130 robyr130 Buna , am spart calculatorul cuiva, creand un keylogger personal pentru a afla daca persoana respectiva imi vorbea pe la spatele meu si zicea tot felul de ... (vezi toată discuția)