Confectionez bijuterii handmade si detin un carnet de mestesugar pe care il vizez anual la asociatie si cotizez cu o suma anuala. Intrebarea mea este cu un asemenea carnet sunt in legalitate juridica?Dupa toata nebunia aceasta cu bonul fiscal din ultima vreme, noi cei care avem astfel de carnete de mestesugar si creem lucruri unicat sau in serie mica la un control putem prezenta acest carnet si facturi de procurare a materialelor si este suficent? sau suntem nevoiti sa ne facem si un PFA /II/IF ?
Imi puteti spune, va rog, cum ati obtinut acest carnet de mestesugar? Mă intereseaza in mod special cum ati obtinut o diploma, o calificare ...pentru ca in Legea mestesugarilor scrie ca in Registrul mestesugarilor se pot inscrie persoanele fizice care certificatul de absolvire sau un atestat prin care sa-si demonstreze calificarea. Multumesc!
Buna seara, as dori sa stiu de unde as putea obtine carnet sau certificat de mestesugar. Prelucrez si realizez obiecte din piele. Locuiesc in judetul Neamt. Va multumesc.
Info pfa
nicoletafrasineanu
Buna ziua tuturor cunoscatorilor intr-ale PFA-ului.
Verisorul meu si-a facut un PFA cod CAEN 7311- Activitati ale agentiilor de publicitate in Focsani el ... (vezi toată discuția)