avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... cesiune drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

cesiune drepturi de autor

Poate fi incheiat un contract de cesiune a drepturilor de autor intre doua persoane juridice?? De asemenea, poate fi incheiat un contract de prestari servicii intre doua persoane juridice care sa prevada "cesiunea asupra realizarilor prestatorului"? Beneficiarul ( pers. jur.) doreste ca studiul ( colectare/ procesare de date) efectuat de prestator ( pers. jur.) sa fie in folosinta sa exclusiva, sa fie sigur ca prestarorul nu mai "vinde/ cedeaza" si altcuiva lucrarea respectiva.
Cel mai recent răspuns: lorella , utilizator 16:33, 17 Aprilie 2015
eu nu văd nici un impediment, nu ştiu care ar fi motivul pentru care consideraţi dvs. că nu se poate.
In acest caz, este vorba de contract de prestari servicii, sau de cesiune de drepturi de autor?
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor aplicatie - prestatorul sau beneficiarul? mishhha mishhha Buna ziua! Am cateva intrebari (nedumeriri), si anume: 1.Cine detine drepturile de autor asupra unei aplicatii realizata pentru Iphone, Ipod? (firma care a ... (vezi toată discuția)
Clauze contract drepturi de autor vs prestari servicii Popu Popu Buna, daca un PFA IT are un contract cu o firma si in contract este specificat una din variantele de mai jos: a. Toate drepturile de autor asupra produselor ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru spot publicitar lavinia.serban lavinia.serban Buna dimineata, As avea si eu o intrebare legata de drepturile de autor. Problema sta in felul urmator: Exista un contract de prestari servicii incheiat ... (vezi toată discuția)