avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajat fara medic de familie - certificat concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajat fara medic de familie - certificat concediu medical

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o angajata care nu are medic de familie mi-a adus certificat de concediu medical (bineinteles, neluat in evidenta la medicul familie) eliberat retroactiv, dansa avand o interventie chirurgicala de urgenta. Certificatul este semnat si stampilat la rubrica "unitatea emitenta", "medic/semnatura/ parafa" si la "medic sef sectie/semnatura/parafa". De asemenea este semnat si stampilat de medicul de medicina muncii care are contract cu firma noastra.
Intrebarea mea este: pot primi acest certificat daca nu este luat in evidenta la un medic de familie? Si daca-l primesc, firma isi poate recupera banii de la Casa de Sanatate?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Concediu medicla urgenta parafe_??? Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma informati( OUG/Lege etc) unde se mentioneaza daca la un concediu medical cod 06(urgenta medico chirurgicala cod ... (vezi toată discuția)
Certificatul de concediu medical Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, am o nelamurire: pe certificatul de concediu medical isi pun parafa si semnatura mai multi medici (medic familie, medic sef sectie...). pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am doua locuri de munca . am intrat in concediu de ... Lavinia O Ele Lavinia O Ele Buna ziua ! Am doua locuri de munca . Am intrat in concediu de risc maternal si la firma 2 cei de la medicina muncii nu vor sa imi vizeze copia stampilata si ... (vezi toată discuția)