avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cota parte din proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cota parte din proprietate

Detin o cota parte de 33,40% dintr-o propietate ce contine teren+cladiri , alti 2 propietari detin cate 33,30% fiecare . Eu pot inchiria cota mea de 33,40% fara acordul lor ?
Cel mai recent răspuns: ContSters323672 , utilizator 21:27, 17 Aprilie 2015
Nu, este un act de administrare care presupune acordul unanim al coproprietarilor.
Nu! Va trebui sa faceti iesirea din indiviziune pentru a putea inchiria.
O alta intrebare , daca nu mi se permite accesul in una din cladirire de pe propietare sau daca aceasta este inchisa si unul dintre propietari nu doreste sa imi dea un set de chei pot sparge incuietorile pentru a intra in aceasta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare imobil comun ContSters388016 ContSters388016 Salutare , impreuna cu alti 2 copropietari detin un imobil , fiecare dintre noi detine cota de 1/3 . Unul dintre copropietari locuieste singur in acest imobil ... (vezi toată discuția)
Transferul dreptului de propietate irinadabija59 irinadabija59 Buna ziua, As dori lamuriri cu privire la urmatoarea situatie:mama este propietara a 2 ha teren teren impreuna cu o sora a ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă ,,coproprietate forțată'', și cum pot face cadastrul și întabularea terenului pe care îl dețin într-o curte cu alți 2 proprietari? iuliana_reky iuliana_reky Buna ziua, doresc sa fac cadastru si intabularea casei si terenului pe care il detin intr-o curte cu alti 2 propietari. Fiecare propietar detine casa si ... (vezi toată discuția)