avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Preschimbare certificate de proprietate
Discuție deschisă în Bursa de valori

Preschimbare certificate de proprietate

Buna ziua. Am 2 certificate de proprietate in suma de 25000 lei vechi din marea privatizare care nu au fost preschimbate.Doresc o informare daca mai sunt valabile si mai pot fi preschimbate in actiuni la SIF MOLDOVA deoarece sunt din judetul IASI.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 18 Aprilie 2015
Intrebati la depozitarul central.
Acele certificate pe care nu le-ati preschimbat la momentul respectiv nu le mai puteti folosi acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face cu cupoanele de privatizare ,daca nu au fost preschimbate in actiuni? ichimconsta2BC ichimconsta2BC tata a decedat in 2001,mama a decedat si ia anul trecut,am gasit in casa cupoanele de privatizare emise pe numele lor,mai pot face ceva cu ele?va multumesc ... (vezi toată discuția)
Cupoane privatizare grandanat grandanat Bine v-am gasit. Am si eu o intrebare pentru dvs. Parintii mei detin 5 cupoane de privatizare (2 pe numele lor si 3 mostenite de la parintii ... (vezi toată discuția)
Cum se poate scapa de actiunile reziduale la sif-uri? alexstaneci alexstaneci Cum se poate scapa de actiunile reziduale la SIF-uri? Pentru cine nu stie , si a participat la programul de privatizare ( \'95 sau 97 parca) , pentru fiecare ... (vezi toată discuția)