avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce trebuie cerut instantei pentru a nu plati ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce trebuie cerut instantei pentru a nu plati cheltuielile de judecata in solidar cu ceelalti reclamanti

Inainte de pronuntarea unei hotarii judecatoresti la fond trebuie sa cerem instantei sa individualizeze cheltuielile de judecata.practic sintem mai multi reclamanti care cerem acelasi lucru.Sintem fosti colegi de munca care am cerut daune de la fostul angajator

Alte discuții în legătură

Ce trebuie cerut instantei pentru a nu plati cheltuielile de judecata in solidar cu ceelalti reclamanti balasa.sorin balasa.sorin Inainte de pronuntarea unei hotarii judecatoresti la fond trebuie sa cerem instantei sa individualizeze cheltuielile de judecata. (vezi toată discuția)
Actiune in contencios, executare hotarare, daune, taxare ? muraruelena muraruelena - am facut o Notificare catre Arhivele Nationale prin care am cerut executarea benevola a unei hotarari judecatoresti: eliberare adeverinta de munca si plata ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila-plata drepturilor salariale campionul2001 campionul2001 \\\'\\\'Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite pentru zilele lucrate si plata ... (vezi toată discuția)