Buna ziua,
In urma cu 5 ani de zile am facut un accident fara permis, in luna februarie ,iar in luna septembrie am luat permisul de conducere, am fost judecat in urma cu 2 ani si jumatate. am primit o condamnare la 2 ani cu suspendare +2 de incercare. acum vreau sa dau alte categorii, le pot da ?
Cand am fost judecat a fost data pedeapsa complementara dar s-a suspendat. acum astept hotararea judecatoreasca.. din cate am inteles il poate anula si pe acesta pe care il posed
Aveti dreptul sa va prezentati la examen dupa un an de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti. Permisul pe care il aveti se anuleaza in urma hotararii.
Daca instanta va impus in termenul de incercare obligatia să nu conduceti nici un vehicul sau anumite vehicule, nu mai este valabil ce v-am spus initial.
Puteți susține probe pentru celelalte categorii doar dacă permisul nu vă este anulat. In cazul anulării dupa 1 an de zile de la rămânerea hotărârii judecătorești definitive dupa ce urmati din nou cursurile unei scoli auto va puteti inscrie la examen pentru a obtine din nou permis de conducere. Pana atunci așteptați mai intai decizia!
Examen auto
shadow86rmv
Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)