avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comportament abuziv la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comportament abuziv la locul de munca

Ce sa faci cand ai un sef care se comporta intr-o institutie publica "ca la el pe aratura". Vorbeste urat si abuziv cu sobordonatii si contribuabilii, are un comportament inadecvat.....In institutiile publice pentru posturile de conducere controalele (testele) psihologice nu ar trebui sa fie obligatorii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 19 Aprilie 2015
Puteti sesiza comisia de disciplina referitor la modul de comportament al persoanei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme coleg de munca ionuthau ionuthau Buna ziua am o intrebare de 2 luni si cv tot am probleme cu un coleg de munca care e agent de vanzari vorbeste urat de sotia mea. Injura vorbeste pe la spate ... (vezi toată discuția)
Cine efectuiaza cercetarea disciplinara in cazul unei institutii autonome? av_medy av_medy Buna ziua In cazul unei institutii autonome care nu are subordonare nimanui,cand toti care formeaza conducerea savarsesc abateri disciplinare grave, cine ii ... (vezi toată discuția)
Referat sanctionare disciplinara ContSters172400 ContSters172400 Buna ziua, Am o dilema: ce trebuie sa scriu in referatul de sanctionare a unui salariat care intarzie zilnic la orele de program, se cearta cu toata lumea, nu ... (vezi toată discuția)