avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta prietena vrea sa ma dea in judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta prietena vrea sa ma dea in judecata

buna ziua.Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns..Am avut o relatie cu o fata de-o noapte,ea a ramas insarcinata si am mers impreuna pentru a face avort ca nu ne doream acel copil.Acum ea vrea sa ma dea in judecata ca eu am inceput so stresez so amenint ca o sai zic prietenului ei despre avortul care la avut.POT sa scot vreo hartie de la acel cabinet ca sa ii arat prietenului ei ca ea a facut avort?sau pot sa merg la politie sa cer sa scoata o hartie?mentionez ca de relatiA noastra nu stie nimeni va rog dati-mi un sfat daca se poate sau ma lupt fara motiv.Va multumesc
Dar nu inteleg de ce vrei neaparat sa i spui prietenului ei ca a facut fata avort ? A fost ce a fost, laso in pace, cu ia nu o sa mai fii niciodata daca o santajezi si daca continui, poate sa te dea in judecata!
iulianamxm88 a scris:

POT sa scot vreo hartie de la acel cabinet ca sa ii arat prietenului ei ca ea a facut avort?sau pot sa merg la politie sa cer sa scoata o hartie

.....oricine poate sa cheme pe orcine in judecata pentru aproape orice,dar trebuie sa argumenteze si sa detina probe....in cel mai rau caz poate sa va dea in judecata pt santaj....hartia de la cabinet nu va ajuta cu nimic,este lesne de inteles ca ea a facut avort,dvs ati fost acolo pt sprijin moral ,financiar sau ambele,iar din relatarea dvs sigur lipseste ceva...cand domnisoara respectiva s-a prezentat la medic a fost intrebata daca este sigura de ceea ce face iar medicul nu a urcat=o cu forta pe masa...Politia nu scoate hartii de la ginecologie pt dvs..cu respect
vreau sa scot hartia sai pot demonstra prietenului ei ca a facut avort ca el nu ma crede,ca ea tot neaga fata de prietenul ei ca nu a facut avort
Incercati sa va maturizati ,cu un astfel de comportament aveti de pierdut .Nu se intelege ce doriti de fapt sa va razbunati,sa o santajati .Cu ce va ajuta faptul daca prietenul ei afla ?De unde stiti ca a ramas gravida cu dvs ?SFATUL MEU ESTE SA VA VEDETI DE PROBLEMELE DVS,DE UN UN JOB DACA AVETI SAU DE STUDII .Daca va face plangere la politie va puteti adresa unui avocat pana atunci....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire alexandra_gabriela2005 alexandra_gabriela2005 Buna ziua tuturor.Acu cateva luni am avut o aventura cu cineva in urma caruia am ramas insarcinata si am facut avort,acu acea persoana ma ameninta ma ... (vezi toată discuția)
Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Retur produs comandat online capucino capucino Buna seara. Am comandat un produs pe Cabinetul individual de avocat al unui prieten. Din pacate nu sunt multumit cu produsul si doresc sa il returnez. Firma ... (vezi toată discuția)