Buna seara. Am comandat un produs pe Cabinetul individual de avocat al unui prieten.
Din pacate nu sunt multumit cu produsul si doresc sa il returnez. Firma de la care am comandat mi-a raspuns politicos ca nu ma pot ajuta intrucat nu ma incadrez in prevederile OUG 130/2000, Cabinetul de avocat fiind considerat de ei ca o persoana juridica.
Culmea, bonul s-a facut pe persoana fizica, exact ca si avizul de insotire a marfii.
MI-e jena fata de prietenul meu, motiv pt care am apelat la opiniile dvs.
Mai am doar 2 zile la dispozitie pentru a putea returna produsul.
da .... insa m-am rugat mult de el pana sa imi dea acordul pt efectuarea comenzii. Va dati seama ce situatie jenanta ... Un alt sfat? Amiabil nu ar exista o cale?
Nu aveti sanse, o sa platiti degeaba expedierea si o sa mai platiti si returul de la firma.
Prietenul v-a dat datele cabinetului si probabil a si confirmat comanda. Asta inseamna ca in evidentele lor cumparatura apare facuta de persoana juridica.
Nu doar ca nu primiti banii inapoi, este posibil sa nu beneficiati nici de garantie daca nu v-a fost oferita benevol de catre firma. Legislatia protectiei consumatorilor se aplica doar in relatiile dintre clientii persoane fizice si comercianti.