avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA sau nu?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA sau nu?

Buna ziua!

Imi puteti spune daca exista posibilitatea de a opta pt. a fi sau nu platitor de TVA,in cazul in care infiintam o societate ,iar marfa ar urma sa fie achizitionata din tari membre UE?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:51, 12 Mai 2015
intotdeauna puteti opta
Sunteti obligati la tva cand depasiti 220.000 lei vanzari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari bureacvalielena bureacvalielena Doar ce mi-am infiintat un SRL-D si vreau sa fac o livrare intracomunitara, firma este neplatitoare de Tva. Nu cred ca in decursul unui an voi depasi plafonul ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare de tva sau nu? D_SIMONA D_SIMONA Buna ziua, doresc sa imi desschid un SRL-D , si nu am inteles exact in functie de ce criterii firma este sau nu platitoare de TVA. Va rog daca imi puteti ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit it, achizitii intracomunitare pt uz propriu bb22 bb22 Sunt PFA cu norma de venit in IT, neplatitor de TVA. Facturez in general catre firme din UE si USA, mai putin Romania. Intrebarea mea se refera insa nu la ... (vezi toată discuția)